1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇALIŞANLARA 150 MİLYON LİRALIK ÖDEME

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇALIŞANLARA 150 MİLYON LİRALIK ÖDEME

featured

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin tüm iştiraklerinde görev yapan işçilerin hem devlet hem de toplu iş sözleşmesinden doğan ikramiyeleri bayram öncesi hesaplara yatırıldı. Toplamda 150 Milyon TL tutarındaki ödemenin yapılmasıyla birlikte personel ekonomik olarak rahat bir nefes aldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde personelini sevindiren bir adım attı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın talimatları doğrultusunda, belediyenin tüm iştiraklerinde görev yapan işçilerin hem devlet hem de toplu iş sözleşmesinden doğan ikramiyeleri bayram öncesi hesaplara yatırıldı.

Personel AŞ, BASKİ ve BTT başta olmak üzere tüm iştiraklerde çalışan personelin ikramiyelerine bayramdan önce kavuşması, yüzleri güldürdü.

Toplamda 150 Milyon TL tutarındaki ödemenin yapılmasıyla birlikte personel ekonomik olarak rahat bir nefes aldı ve çifte bayram sevinci yaşadı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Ahmet Akın, “Emekçilerimizin alın teri kurumadan hak ettikleri ödemeleri yapmaya devam edeceğiz. Bayram öncesi yaptığımız bu ödemelerle, çalışanlarımızın sevdikleriyle huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum.” dedi. (balikesir24saat.com)

1
sevdim_bunu
Sevdim Bunu
0
_ok_sevdim_bunu
Çok Sevdim Bunu
0
g_ld_rd_
Güldürdü
0
karars_z_m
Kararsızım
0
bu_ne_bi_im_bi_ey
Bu Ne Biçim Bişey
0
k_zd_rd_n_z_beni
Kızdırdınız Beni
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇALIŞANLARA 150 MİLYON LİRALIK ÖDEME
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Balikesir24saat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!