BİRLEŞMİŞ MİLLETLER’DEN BALIKESİR’E GÜZEL HABERLER

Yayınlanma Tarihi :
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER’DEN BALIKESİR’E GÜZEL HABERLER

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda Balıkesir’de yapılan BM 75. Yıl Gençlik Merkezi’nin sunumunu gerçekleştirirken, Balıkesir’i yakından ilgilendiren bir çok konuyu karara bağladıklarını bildirdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ne giden ve Birleşmiş Milletler’in 76.  Genel Kurulu’na katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, burada Birleşmiş Milletler desteği ile Balıkesir’e kazandırılan BM 75. Yıl Gençlik Merkezi’nin sunumunu gerçekleştirdi.

“BALIKESİR’E BİRLEŞMİŞ MİLLETLER İLE  BİRLİKTE GENÇLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ KAZANDIRACAĞIZ”

Başkan Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise müjdeler verdi. ABD’de Balıkesir’i yakından ilgilendiren bir çok konunun imzasını atarak karara bağladıklarını açıklayan Yılmaz, “Birleşmiş Milletler UN-HABITAT İnsan Yerleşimleri Programı’nın Gençlik Danışma Kurulu Sekreteryasını Balıkesir’e taşıyoruz. Türkiye genelinde gençlerimizin daha aktif olarak BM’ye aktif katılımını sağlamak üzere BM destekli Danışma Kurulu kuruyoruz. Balıkesir’imize Birleşmiş Milletler ile birlikte Gençlik Araştırma Merkezi kazandıracağız” dedi.

TÜRKEVİ GURURU

Newyork’ta açılan Türkevi’nin önünde fotoğraf da çektiren Başkan Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın önderliğinde New York’ta açılışını gerçekleştirdiğimiz, dış politika tarihimizin yükselen sembolü Türkevi’nin gururunu yaşıyoruz. Türkiye’nin gücünü dünyaya yansıtan milli eserimiz hayırlı olsun.” mesajını paylaştı. (balikesir24saat.com)

 

 

YORUM YAP